30 Schilderijen in 30 dagen - Challenge

 

In het begin van deze september begon Aimee Rolin Hoover, briljant animal artist, haar jaarlijkse "30 schilderijen in 30 dagen" challenge.
Ze daagde collega kunstenaars uit om ook te testen uit welk hout we zijn gesneden. En zo werd het een echte uitdaging!
In het begin riep ik heel snel: "oh nee, dat is waanzin". Maar het idee zat vast in mijn hoofd. Kan ik dit? 30 Schilderijen in 30 dagen?

Daar gaan we bij deze achter komen...CHALLENGE GEACCEPTEERD!


Deze hele maand NOVEMBER zal ik mijzelf elke dag uitdagen en 30 schilderijen in 30 dagen maken.
 


•  Ik begin deze uitdaging op 1 november 2017.


•  1 schilderij per dag voor 30 dagen lang!


•  Al mijn schilderijen zullen worden gemaakt op 30 x 30 cm 3D doeken. Ik zal ze schilderen in acryl om de snelheid hoog te houden. Thema: PAARD (natuurlijk!).


•  Voor de duur van de hele maand november worden deze werken aangeboden tegen de helft van de originale prijs. En zijn nu 267 euro, incl. verzending binnen Nederland.

•  Ik zal elke dag het resultaat op deze speciale webpagina plaatsen.

•  Ik zal ook vloggen over mijn proces en resultaten. Ik hoop dat jullie mij zullen steunen tijdens deze zeer uitdagende tijd!
 

See you on the other side.

 Aankoop

 

De schilderijen zijn uitermate bijzonder geprijsd tijdens de gehele maand november maar voor de helft van de originele prijs: nu 267 euro per stuk. Het gaat om de uitdaging.
Deze prijs geldt t/m 30 november 2017.

Heb je interesse in een van deze zeer unieke werken? Stuur mij dan een mail met je volledige gegevens (naam, adres, emailadres en telefoonnummer) t.b.v. mijn adminstratie en het nummer van de dag (dag 1, dag 2, dag 3,... ) die bij het schilderij wordt vermeld. Wie het eerst komt, het eerst maalt.
Na het voldoen van de factuur, die je per mail ontvangt, wordt het schilderij naar je toegezonden. Verzendkosten zijn binnen Nederland inclusief (pakketpost).

 

 

Making off

 

 

 

 

RESULTATEN

 

     

 

    

 

    

 

    

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 


MISSIE BEHAALD

 


Live stream via Facebook op 30 november 2017.
De creatie van het laatste schilderij van de 30/30 challenge.

 

 

 

 

 

 

RESULT!