inspiratie agenda 2020

 

for english click here

Het perfecte boekje

 

Heb jij vaak ideeën die je vast wilt leggen voordat je ze weer vergeet? En liggen er overal briefjes met allerlei krabbels en aantekeningen? Zo veel, dat je er soms een beetje moedeloos van wordt? Zou het dan niet fijn zijn om alles op één plek bij elkaar te hebben? In een boekje waarin jij jouw ideeën en afspraken kunt zetten maar daarnaast ook nog eens schetsjes kunt maken?

 

Ik wil dat wel en daarom heb ik zelf zo’n boekje ontworpen. Deze luxe "inspiratie agenda" is voor iedereen die maakt, ontwerpt, bedenkt of schrijft. Gevuld met inspirerende quotes, toepasselijke tips, notitie- en schetsruimte. En natuurlijk met mijn eigen kunstwerken! De agenda wordt uitgegeven in een speciale limited edition, genummerd en gesigneerd. Van elke uitgave worden er maximaal 50 gemaakt.

 

Bijzonder dit jaar is de keuze uit 3 ontwerpen voor de omslag (dustjacket, wordt om de kaft gevouwen) van het boekje. Kies de dustjacket die bij jou past.

 

Samengevat is de inspiratie agenda:

  • Gelimiteerde uitgave van maximaal 50 stuks
  • Genummerd en gesigneerd
  • Formaat A5 staand
  • Luxe stoere uitstraling
  • Zwarte linnen hardcover
  • Geselecteerde dustjacket (omslag)
  • Zwarte schutbladen en leeswijzer

 

Bijzonder kunstwerk


Voor wie niet op zoek is naar een agenda maar wel naar een bijzonder kunstwerk kan ik de inspiratie agenda ook van harte aanbevelen.

Elke editie is nieuw, vernieuwend, bijzonder en anders dan standaard.

Een puik staaltje vormgeving, met een grappige twist die dit boekje tot een waar kunststukje maakt.

Voor verzamelaars van bijzondere dingen, liefhebbers van paarden en iedereen die kunst op waarde weet te schatten is deze inspiratie agenda een must have.

Leg hem op de koffietafel, in de spreekkamer of op je bureau. Zeker weten dat het de aandacht trekt! Bestel hem nu, want voor je het weet is de agenda uitverkocht.

Nu tijdelijk met gratis verzending*

 

*gratis verzending geldt alleen voor bestellingen die binnen Nederland verzonden worden. Voor het buitenland gelden afwijkende tarieven. 

 

 

Uniek cadeau


Voor wie op zoek is naar een uniek cadeau, zoek niet verder. Door de beperkte oplage van de inspiratie agenda ben je zeker van een prachtig en attent cadeau.

Bestel hem nu en ontvang hem vóór Sinterklaas en de feestdagen in huis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRE ORDER jouw exemplaar nu