Portret van je paard(en)

De band die wij met paarden hebben, is ontzettend bijzonder

Dit kun je niet uitleggen aan iemand die dat niet voelt. De verbinding die je maakt vanuit je hart met je paard is bijzonder.
Jouw paard is een wezen die zoveel meer biedt dan men soms beseft en dit moeten we eren. Helaas zijn onze paarden te kort in ons leven. Ze worden bijvoorbeeld plotseling ziek waardoor jullie tijd opeens nog maar kort is.

 

             

 

 

Jouw paard voor altijd bij je

Is de band met jouw paard ook zo bijzonder dat je deze nooit meer wilt vergeten? Laat jouw paard dan vereeuwigen op doek. Zo is jouw geliefde paard altijd bij je. Voor de rest van jouw leven.  Het is mijn speciale gave om contact te leggen met de ziel van jouw paard. Ik ervaar jouw paard en vanuit intuïtie en de ingevingen die ik krijg, leg ik jouw paard vast op doek. Het resultaat is een portret van jouw paard die je echt beleeft. Je ziet niet alleen jouw paard, maar je voelt en beleeft jouw paard ook. De geur, het gevoel, jullie band. Ik laat het karakter en de ziel van jouw paard zien. Het is echt een cadeau waar je de rest van je leven van geniet.

 

 

 


 

 

“Een portret gemaakt door Mirelle Vegers laat je maar 1x in je leven maken” 

 

 


 

Cadeau voor het leven

Ik heb al voor verschillende mensen paardenportretten geschilderd. Om uiteenlopende redenen. Keer op keer waren ze dolgelukkig met het eindresultaat. Vaak droomden mijn klanten er al jaren over om hun maatje vast te laten leggen op doek. En nu genieten zij iedere dag van hun paard. Ze worden met hun aanwezigheid wakker en vallen ermee in slaap. Het brengt ze plezier en in sommige gevallen ook rust en steun. 

 

 

 

“Als een kunstenares op deze manier een gelijkenis kan weergeven, dan MOEST ik haar bereiken, zij moest vast en zeker Ileisa gaan schilderen! Zo geschiedde en wat ben ik blij met het resultaat! Alles klopt! Mijn wens is uitgekomen.”

 

- Iris Toxopeüs-Boss uit Lochem -

 


 

Van contact tot schilderij


1.

 

Persoonlijk contact: in dit eerste contact bespreken we jouw wensen, beantwoord ik jouw vragen, geef ik desgewenst advies en maken we afspraken.

 

2.

 

Opdrachtbevestiging: de gemaakte afspraken leg ik vast in een opdrachtbevestiging. Zo is altijd helder wat we afspraken. Na ondertekening maken we een afspraak voor kennismaking.

 

3.

 

Kennismaking: graag maak ik persoonlijk kennis met jou en jouw paard. Is jouw paard overleden, dan is goed video en/of beeldmateriaal belangrijk.  

 

4.

 

Creatie: jouw portret schilder ik in mijn atelier op basis van een foto. Tijdens het schilderproces betrek ik je van begin tot eind.

 

5.

 

Overhandiging: wanneer het schilderij klaar is, maken we een afspraak voor de overhandiging. Daar maak ik altijd een bijzonder moment van.

 

 

 

Ja, ik wil een portret laten maken

 

 


 

Prijzen

 

 

Paardenportretten vanaf 60 x 70 cm

(vanaf 1 paard, portret van hoofd en hals en simpele compositie)

 

Olieverf op paneel inclusief simpele baklijst
(sierlijst tegen meer kosten)

  • 70 cm vanaf €2500
  • 100 cm vanaf €3500
  • 150 cm vanaf €4300

 

Tekeningen (grafiet of houtskool) op papier

  • 60 cm vanaf €950
  • 100 cm vanaf €1500

 

Nieuw: Kleintje Kunst: kleine portretten in opdracht

 

 

 

Meerdere paarden of (met) hond/kat, andere composities, formaten of materialen, op linnen doek

Prijs en mogelijkheden op aanvraag

 

Reisvergoeding Nederland:

€0,30 per kilometer

 

Reisvergoeding buitenland:

vergoeding ticket en overnachting

 

Baklijsten, sierlijsten en inlijsten van je werk kan worden verzorgd. Prijzen op aanvraag.

 

Betalingsregeling treffen

 

De portretten die ik schilder, zijn maatwerk. De prijs van jouw portret hangt af van materiaal, formaat en compositie (één of meer paarden/ personen). Tijdens het oriënterende gesprek bespreken we je wens en geef ik een kostenindicatie op maat. 

 

 


 

Live de creatie bijwonen

Kies je ervoor mij een olieverf portret van jouw dierbare paard(en) te laten maken? Dan mag jij, als jij dit wenst, tevens 1x een schildersessie aan jouw schilderij bijwonen. Je bent dan aanwezig in mijn atelier wanneer ik aan het portret van jouw paard werk. Er is ruimte om samen te praten, mij te vertellen over jouw paard, te kijken, te voelen of om er enkel te zijn. Ik doe dit vanuit liefde en warmte en vanuit de weg van het paard.

Jij kiest zelf het moment wanneer je bij het schilderproces aanwezig wilt zijn. Dit kun je inplannen na het ontvangen van de voortgang van jouw portret. Wanneer jij voelt dat het moment daar is.

 

Nu contact opnemen