Kleintje Kunst

 

Een schilderij van jouw geliefde (huis)dier

Een portret voor altijd

Een blijvende herinnering

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onder de naam “Kleintje Kunst” maak ik kleine portretten in opdracht.

 

Je kunt een klein portret bestellen van 30 x 30 cm om jouw eigen kanjer voor altijd vast te leggen of om iemand te verrassen met een bijzonder en origineel cadeau.

Een uniek portret waarvan er maar één bestaat. Hoe cool is dat? Het zal je gegarandeerd ontroeren, verrassen en het raakt je. Kleintje kunst is niet zomaar een schilderij, het is een kunstwerk.

Wil jij ook een portret dat je raakt? Een portret waar je naar blijft kijken? Een portret dat een blikvanger is in de kamer? Lees dan snel verder.

 

 

 

 

 

 

Hoe het in zijn werk gaat

Je stuurt foto’s van het onderwerp naar mij toe en ik ga er mee aan de slag. Dat wil zeggen, ik bepaal de uitsnede en de kleur van de achtergrond. Vervolgens maak ik een schets en schilder ik al la prima (direct) in acryl op een canvas doek van 30x30 cm. Dit levert de leukste en origineelste resultaten op. Voor een dergelijk uniek en bijzonder schilderij reken ik een bedrag van 450 euro. Ik hoop dat jij het aandurft en je laat verrassen. De regie over het werk (kleur en layout) gebeurt door mij. Dit bevordert het creatieve proces; zie hier 30 voorbeelden van werkjes die met groot enthousiasme zijn ontvangen.

 


Goed om te weten

 

Fotografie:    Zelf foto digitaal insturen. Hoe beter de kwaliteit van de foto, des te beter ik alles kan zien.* Ik zal eerst de foto zelf beoordelen en terugkoppelen of deze bruikbaar is alvorens de opdracht te starten.

 
Copyright:    Ik heb toestemming nodig voor gebruik & bewerking van deze foto. Deze kan je aanvragen bij de desbetreffende fotograaf. Dit is wel verplicht.


Gegevens:    Graag alle gevraagde gegevens volledig invullen op onderstaand inschrijfformulier.


Communicatie:    Via telefoon, Skype, mail, social media en/of Whatsapp. Je krijgt het eindresultaat digitaal te zien voor verzending. Je mag hem ook zelf komen ophalen.


Formaat:    30 x 30 cm


Materiaal:    Acryl op 3D canvas doek


Kosten:    450 euro, inclusief verzenden binnen NL. Buiten NL komen er verzendkosten bij.


Betaling:    Aanbetaling is 50% van de opdracht: 225 euro, middels onderstaande betaallink. Laatste betaling via digitale factuur bij oplevering, vóór verzending.


Inlijsten:    Optioneel, meerkosten van 80 euro. (Houdt rekening met langere levertijd).


Verzending:    via DHL met track & trace.

 

 

 

Opdracht tot Kleintje Kunst

Bijgaand het inschrijfformulier voor jouw eigen unieke kleine portret.


Naam + Achternaam:*
Adres:*
Postcode + Woonplaats:*
Email:*
Telefoonnummer:*
Foto ten behoeve van de opdracht:*
Toestemming tot gebruik beeldmateriaal:*
Voorwaarden:*
Gewenste leverdatum? (ik probeer hier rekening mee te houden mits realistisch):

 

 

Link naar algemene voorwaarden

 

 

Aanbetaling Kleintje Kunst:

klik op deze betaallink

 

De aanbetaling van 225 euro (50% van 450 euro) is tevens de bevestiging van jouw geplaatste opdracht.

 

 

 


Enkele tips:

* Wil je een goede foto aanleveren waardoor ik meteen kan starten? Houdt dan rekening met de volgende punten:

  • Zorg dat je huisdier/paard scherp op de foto staat. Ook als hij in beweging is.
  • Laat het licht op je huisdier/paard vallen aan de kant die je wilt laten zien. Tip: fotograaf je dier met de zon in je rug of iets schuin van achter jou vandaan, een hoek van ca. 45 graden.  Laat de schaduw niet aan de voorzijde van je huisdier/paard vallen.
  • Zoom zoveel mogelijk in vanaf een grote afstand om perspectief vervorming te voorkomen. Maar zorg dat je huisdier/paard het beeld vult.
  • Vraag een vriend(in) je te helpen met je huisdier/paard te positioneren zodat jij de lens kan kijken of hij goed staat.
  • Een krakend zakje of een geluidje wil wel eens helpen om de aandacht van je huisdier/paard te pakken.
  • Bedenk of je je huisdier/paard met het hele lichaam op het schilderij wil hebben of enkel met hoofd en hals. Bij enkel hoofd en hals, fotograaf dan ook enkel het hoofd met de hals en een stukje borst.
  • Wil je meerdere huisdieren/paarden samen op 1 doek zetten? Zorg dan dat de schaduw overal aan dezelfde kant valt. Zet ze het liefst allen te samen op de foto.
  • Bij de paarden: bij voorkeur géén halsters, hoofdstellen en zadels. Deze verbergen de natuurlijke vorm van je paard. Het formaat van het schilderij in acryl zorgt ook niet voor de mogelijkheid om hier heel fijn in te werken.
  • Zeker weten dat het meteen goed is? Bel dan een topfotografe zoals Nikki de Kerf en houd er ook nog een geweldige fotoshoot aan over.

 

Bij een volledig en correct ingestuurde aanvraag zal het werk aaneengesloten worden ingedeeld op de werklijst. **
Heb je vragen dan neem gerust contact op met info@mirellevegers.nl of bel 06 38 79 65 23.

 


** Mocht het uploaden om de een of andere reden niet goed gaan, dan mag je ook je aanvraag mailen naar info@mirellevegers.nl. De foto('s) kunnen dan via Wetransfer.com verstuurd worden naar mijn mail adres.